понеділок, 29 липня 2019 р.

Хрещення Русі святкуємо, вдалекі ті часи думками помандруємо




                        Що таке християнство? Як відбувалося перше хрещення моїх далеків пращурів? Що я знаю про це? - Думаю такі запитання інколи виникають в наших думках. Як же відповісти на ці запити? -   Лише дізнатися, прочитати  на сторінках історичної літератури, художньої історичної літератури. з наукових видань, дослідивши цю тему. А прочитати є про що. Адже здавна люди цікавилися своїм історичним минулим, а ще хотіли донести і до нас цю цінну інформацію.
          Тому бібліотека пропонує своїм користувачам напередодні святкування Хрещення Русі переглянути та прочитати літературу представлену в перегляді літератури "Хрещення Русі: передумови, історичні постаті, дослідження, факти".
      Всі книги дуже цікаві, а особливо "Історія України в особах. ІХ - ХVІІІст." та "Галерея портретів" М.Костомарова. Адже, вивчаючи життя історичних постатей, ми вивчаємо історію життя народів.
     І дійсно, коли ми говоримо про Хрещення Русі, то неодмінно згадуємокнязя Володимира. Тож вивчайте свою історію, а в цьому вам допоможуть книги, які ви знайдете на полицях бібліотеки, в перегляді літератури "Хрещення Русі" та тематичній підбірці на тему "Художня література про Хрещення Русі". Гарної подорожі!


       

Немає коментарів:

Дописати коментар