суботу, 23 березня 2024 р.

#тижденьпоезії2024 Вечір-зустріч "Віддай своїй землі, де народився, і серця жар, і силу рук"

   

 В рамках українського тижня поезії в бібліотеці разом з сільським будинком культури проведено  вечір-зустріч з нашою землячкою Ярославою Шкіряк для ш.к.ч. та учасників клубу за інтересами "Сузір'я". Ця молода жінка прекрасна господиня, дбайлива мама, активна волонтерка, а ще... вона пише чудові вірші. Природа та батьки обдарували Ярославу неоціненним багатством - багатогранним талантом. і вона дійсно віддає своїй землі, своєму дому, де народилась, і серця жар, і силу рук.

   Дійсно, ця молода українка талановита буквально у всьому - в роботі, творчості, дружбі, любові. В цій українській берегині вдало поєдналися і врода, і вдача. Вона безмежно закохана в свій рідний край, в свою Полтавщину, в свою Зіньківщину, з повагою  ставиться до своїх рідних, близьких , а також до зовсім незнайомих достойних людей.



    Події сучасності надзвичайно болісно торкаються душі молодої поетеси. Тож  Ярослава Владиславівна  намагається зафіксувати в своїх віршах кожну подію, яка варта уваги кожного з нас сьогодні, щоб про неї знали і майбутні покоління.

   Свої твори авторка присвячує своїм землякам, друзям, родині, безсмертним подвигам наших захисників, рідному краю. Її слова, вилиті в поезію, чарують серце і бентежать душу. В них сум, любов, ніжність, невблаганна правда життя. 

   


 






На цю, таку жадану зустріч в бібліотеці зібралися поціновувачі таланту Ярослави. Адже завдяки сучасним технологіям ми маємо змогу знайомитися з її поезією в соціальних мережах. Але набагато приємніше, коли авторка сама читає свої твори. Тож захід видався надзвичайно теплим та емоційним. Кожен зміг запитати і поділитися своїми враженнями від почутого та подій сьогодення, пов'язаних із своїми родинами.
 Всі учасники заходу щиро вдячні Ярославі Шкіряк за приємні, хоча і щемливі хвилини спілкування. Побажавши їй нових творчих звершень, висловили надію на нову зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар