субота, 11 грудня 2021 р.

Сила закону та правопорушення і наслідки



      З 8 грудня 20008 року в Україні щороку на честь проголошення Генеральною асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини проводиться Всеукраїнський тиждень права. Він має на меті підвищення рівня правової освіти та правової культури громадян, а також створення сильної демократичної та правової держави. 

       В рамках Всесвітнього тижня права Лютенськобудищанською бібліотекою було підготовлено й проведено Годину спілкування "Сила Закону" з учнями 8-го та 11 класів . Учасники заходу познайомилися з  основними правами та обов'язками громадян України. Переглянули відеоролики, де українці висловлюють свою думку про те як вони розуміють права громадян України, події, які відбуваються сьогодні, пов'язані з демократією та толерантністю. Учні вчилися спілкуванню на задану тему, намагалися якнайширше дати відповідь на поставлене запитання.

   З учнями 4-го класу проведено правознавче казкове лото "Правопорушення і наслідки". Діти ознайомилися з "Конвенцією ООН про права дитини". Обговорили права і обов'язки, які діти знають і як вони їх розуміють. Переглянули відеоролик "Права дітей" (на основі казок). Із захопленням закріпили знання, погравши в правознавче казкове лото.

    Бібліотечні заходи були цікаві і пізнавальні.










    

Немає коментарів:

Дописати коментар