субота, 18 лютого 2023 р.

Розважальна гра "З Днем святого Валентина"

    День святого Валентина - свято всіх, хто закоханий, і тих. хто усе ще шукає свою половинку. Юність - пора кохання, радості, творчості, змагання. Тож попри все, ми разом із школою вирішили здійснити мрію старшокласників і запропонували їм святкову розважальну гру "З Днем святого Валентина". 

    Учні 8, 9 та 11 класів утворили дві команди: команду дівчат та команду хлопців. Розпочався захід із конкурсного завдання "Давайте познайомимось", під час якого команди представили свій девіз і жартівливу розповідь про свої уподобання у вигляді пісні. У ході гри команди змагалися у наступних конкурсах: "Намалюй свій ідеал", "Літературна вікторина",  літературний конкурс "Допиши вірш", "Відгадай мелодію", " Найспритніша пара", "Навігатор", "Таксі", де пасажир повинен описати місце, куди його потрібно відвезти, не називаючи його; "Кіт в мішку" або "Чорний ящик", "Звуки навколо нас" і на завершення відбувся "Конкурс капітанів" -  Інни Костинської та Андрія Павловця, під час якого вони повинні були під відповідну музику начистити картоплі, зробити із конструктора "Лего" подарунок для коханої людини і нагодувати печивом маленьку дитину (обраного глядача із залу). Мелодії неодноразово змінювалися, тож конкурсантам було нелегко виконати завдання. 

     Жюрі в складі Наталії Володимирівни Таран та Олесандра Миколайовича Хоменка визначили переможців. В результаті перемогу здобула команда дівчат, хоча хлопці відстали на невелику кількість балів. Конкурсанти отримали солодкі призи, а всі присутні були як одна велика сім'я: дружна, весела і





щаслива. Тож нам вдалося зробити так, щоб, хоча б на деякий час, забулися всі тривоги і печалі сьогоднішніх реалій.

    

Немає коментарів:

Дописати коментар