четвер, 20 лютого 2020 р.

Святкуємо день закоханих

        Кохання - найпрекрасніше та найзагадковіше з усіх людських почуттів. Саме йому приурочено свято День Святого Валентина - найулюбленіший день для всіх закоханих.
Ще в далекому 496-му році Папа Римський Геласіус оголосив про його святкування , аж через двісті років після смерті священника та лікаря Валентина. Так як саме в цей час католицька церква  канонізувала Валентина, тобто приєднала до лику святих. А таких почестей
цей священник удостоївся через своє добре серце та допомогу закоханим у таємному вінчанні, яке він здійснював під страхом смертної кари.
     Про ці та інші цікаві факти користувачі дізналися з інформаційного дайжесту "Цікаві факти про День Святого Валентина", а потім весело відповідали на запитання вікторини "Що ми знаємо про День закоханих" . Все це  було складовою частиною конкурсної гри для юнацтва "Хто зверху", присвяченої цьому святу. У заході брали участь учні 9-го та 11-го класів.

           В бібліотеці  оформлена книжкова виставка-пропозиція "Незбагненна сила кохання" для дітей та підлітків. Виставка пропонує юним читайликам книги та періодичні видання, в яких обговорюється кохання, дружба, взаєморозуміння між хлопчиками і дівчатками та інші серйозні речі. 

     








Немає коментарів:

Дописати коментар