пʼятницю, 21 лютого 2020 р.

Кращий читач Полтавщини І етап

       Найбільше диво з див, створених людством - це книга.  "Повість минулих літ" говорить про книгу дуже просто і геніально: "Книги - плоди мудрості, джерело мудрості, світло мудрості".
Тож ми повинні усвідомлювати, що книга - безцінний дар мудрих людей минулого для нас, прийдешніх поколінь.
     Це розуміють і наші юні користувачі бібліотеки. Вони із задоволенням читають сучасні, і не тільки сучасні, твори для дітей, як українських, так і зарубіжних авторів.
    В бібліотеці 19 лютого 2020 року проведено І етап конкурсу "Найкращий читач Полтавщини" серед учнів 6-7 класів в рамках Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія - 2020".
   В конкурсі прийняли участь учні 6-го класу Лютенськобудищанської ЗОШ: Зуй Віталій, Леонов Сергій,  Рижа Валерія, Сидоренко Віталій, Сіроштан Ангеліна, Скрипіль Максим, Убийвовк Кіра, Таран Ірина, Яременко Дмитро. Учасники заходу змагалися у знаннях літературних творів та  їх авторів, намагалися впізнати  героя того чи іншого твору, відповідали на запитання вікторини. Кожен розповів про свою улюблену чи нещодавно прочитану книгу. Переможцями конкурсу стали Сіроштан Ангеліна та Таран Ірина. 







   

Немає коментарів:

Дописати коментар