середу, 19 серпня 2020 р.

Інформ-досьє "Твій найкращий друг "ЗАДАВАКА"

    Ця бібліотечна сторіночка буде для юних дівчат. 

... І ось ти вже доросла! Ти відчуваєш себе інакше, намагаєшся дати лад своїм емоціям, з острахом розумієш, що проблеми , які виникають, вже недитячі і їх потрібно вирішувати вже по-дорослому. Ти шукаєш себе і в цих пошуках часто травмуєшся, але стаєш сильнішою. 

    Пропоную переглянути сторінки газети "Задавака". Ти знайдеш тут багато корисної та цікавої інформації, порад різноманітної тематики від психологів. На її сторінках діляться секретами свого успіху відомі спортсмени, співаки, артисти. 

   Взявши до рук лише один номер даного видання, ти зрозумієш, що  все тут для тебе необхідне.

Сьогодні ми переглянемо серпневий випуск цієї неймовірно цікавої газетки.

   У рубриці "Цікаві факти" тут вміщено розповідь про найстрашніші археологічні розкопки. Ознайовшись з нею, ви дізнаєтеся про те, що професія археолога, якою багато хто захоплюється, насправді потребує неабиякої витримки та залізних нервів. 

  Рубрика "Брати наші менші" буде корисною для пошановувачів акваріумних рибок. Стаття "Найневибагливіші акваріумні рибки" познайомить вас з рибками, які не виживуть в звичайній банці, але зміни температури середовища, рівня кислотності, характеристик води їм не страшні. Це такі, як: мечоносці, пецілії, барбуси, даніо-реріо, півники, кардинали.

  Тестом  "Чи хороша ви подруга", який розміщено в рубриці "Перевір себе", ви зможете перевірити чи вмієте дружити по-справжньому.

  Розділ газети "Чемпіон" розповість про українську спортсменку, яка стала першою українкою, якій присвятили ляльку Барбі. У статті "Фехтувальниця Ольга Харлан: "Не могла й подумати, що стану... лялькою Барбі" чемпіонка відповідає на запитання журналістів, ділиться секретом свого успіху та розповідає як їй присвятили ляльку Барбі.

   "Читальня задаваки " пропонує юним читачкам познайомитися з оповіданням Ольги Калініної "Сестри". Це розповідь про сестринську любов, про перше кохання старшої сестри та її відповідальність за меншу.

   У світі склалася така ситуація, що більшість романтичних знайомств відбувається у Мережі. Тому "Задавака" дає декілька порад дівчатам щодо правил спілкування з хлопцями під час таких знайомств.

"Школа життя" у статті "Ти мене не розумієш!" спробує розібратися в нелегких стосунках підлітків з батьками. Про свій досвід розповідає Мілана Волошина, якій 13 років.

  У рубриці "Кумири" Тейлор Свіфт - відома американська молода співачка, авторка пісень, акторка розповідає про свій шлях до успіху. Сою розповідь вона підкреслює словами "Усі переживання я висловлюю в піснях". 

   Є в газеті і рубрики для юних модниць. Це "Грація" та "MAKE UP". В цьому номері  вони пропонують поради на теми: "Що одягнути, щоб сподобатися? та "Ідеї рожевого манікюру"" .

  Для майстринь рубрика "HAND-MADE" підготувала майстер-клас "Букет із цукерок "БАГРЯНІ МАКИ" та "3D-картина прикрасить інтер'єр".

   "Дозвілля" запрошує повчитися готувати смачні страви. Сьогодні це буде біскотті - сухе італійське печиво. А для інтелектуалів - кросворд.

    Завершує видання рубрика "Розгадай і посміхнись" - тут потрібно розгадати "Космічну вікторину", а посміхнутися від невеличких гумористичних діалогів зі шкільного життя у розділі "Позитифчик" .

   Приємного перегляду.













  


Немає коментарів:

Дописати коментар