неділя, 1 жовтня 2023 р.

З Днем захисників і захисниць України!






   Дорогі захисники та захисниці України!

   Від щирого серця вітаємо вас із святом! Ваша відвага, самовідданість та жертовність заслуговують на найвищу похвалу. Нехай цей день буде сповнений гордістю за ваші здібності та подвиги. 

      З нагоди цього особливого свята, дозвольте висловити вам щирі слова подяки та вдячності. Ви — наша надія та найвеличніші герої, які стоять на варті нашої свободи та незалежності. Нехай мир завжди супроводжує вас на цьому шляху, а ваша мужність ніколи не залишає вас. Бажаємо вам міцного здоров'я, родинного затишку і безмежного щастя!  З Днем Захисників!

Ти солдат і тепер захищаєш,

Рідний край від ординських катів.

Окупантів російських геть проганяєш 

Що зі зброєю вдерлася в дім.

Знаю, воїне, скучив за домом,

Та за рідним будинком своїм.

Бог почує молитву ту мою,

Повернешся додому живим.

Вірю, буде твоя перемога,

Та майбутнє щасливе життя.

В Україну я вірю та в Бога,

І чекаю на тебе щодня.

З Днем захисника України! ГЕРОЯМ СЛАВА!

До Дня захисника і захисниці України в бібліотеці організовано книжково-ілюстраційну виставку "Українці - нація нескорених". Тут ви знайдете історичну літературу про зародження та діяльність українського війська в часи козаччини, про шлях українських захисників і захисниць у ХХ столітті: героїв Крут, українську повстанську армію та участь українців  у Другій світовій війні; про створення добровольчих батальйонів в Україні в 2014 році та про воїнів сучасних Збройних Сил України. До вашої уваги на виставці не лише документальні зображення подій, але й художні твори сучасних українських авторів.

     Завітайте до книгозбірні для ознайомлення та вивчення даної теми.







Немає коментарів:

Дописати коментар